Arnhem Angus

Meesterlijk vlees voor je restaurant of winkel

Bestellen

Speciale verzoeken? Neem gerust contact met ons op

Nog geen zakelijke klant bij ons?

Arnhem Angus vlees is heerlijk en botermals. Je kunt het in verschillende gerechten gebruiken. De hoge mate van marmering van het vlees, zorgt ervoor dat het een stuk vlees van topkwaliteit is en dus heerlijk om te eten!

Wil jij in jouw restaurant heerlijk en botermals Arnhem Angus vlees serveren? Ben je op zoek naar lokaal kwaliteitsvlees? En vind jij het belangrijk om te weten dat het vlees wat jij serveert aan jouw gasten van goede afkomst is? Het vlees van Arnhem Angus is 100% rundvlees van onze eigen Arnhem Angus koeien.

Of wil je als lokale ondernemer in jouw winkel de Arnhem Angus vleespakketten aan particulieren aanbieden? Dan houden wij ons aanbevolen.

Werken met lokale ondernemers is inspirerend. Niet alleen hebben zij de passie en enthousiasme, maar ook worden trends en innovaties op food-gebied door hen als eerste gesignaleerd en in de praktijk gebracht.

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Zakelijk bestellen