Veel

gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op met ons. 

Ons rundvlees is afkomstig van lokale boerderijen in de regio van Arnhem. We werken nauw samen met gecertificeerde boeren om hoogwaardig vlees van de beste kwaliteit te leveren. 

Ons rundvlees wordt zorgvuldig verpakt in luchtdichte verpakkingen om versheid te garanderen. We gebruiken isolatiemateriaal en koelelementen om ervoor te zorgen dat het vlees in optimale conditie bij u aankomt. 

De levertijd varieert afhankelijk van uw locatie. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. U kunt de geschatte levertijd bekijken tijdens het afrekenen. 

We maken gebruik van speciale verpakkings- en verzendmethoden om ervoor te zorgen dat het rundvlees tijdens het transport op de juiste temperatuur wordt gehouden. We verzenden ook in geïsoleerde verpakkingen met koelelementen. 

Ja, we hechten veel waarde aan traceerbaarheid. Elk stuk rundvlees is traceerbaar naar de specifieke boerderij waar het is geproduceerd. Dit stelt ons in staat om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. 

Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over het bewaren en bereiden van ons rundvlees. Over het algemeen wordt aangeraden het vlees in de koelkast te bewaren en de instructies voor bereiding te volgen. 

Als uw bestelling beschadigd is of niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en u tevreden te stellen. 

We bieden regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan onze terugkerende klanten. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor updates. 

Ons rundvlees wordt geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn, maar het is belangrijk om te vermelden of het vlees biologisch is of niet op basis van uw specifieke certificering en productiepraktijken.

Over ons

Ook belangrijk

Privacy-statement

Disclaimer

F&ijnen BV | KvK: 80504868

© 2023 Website van DLV Advies