Puur en lokaal

Eet & geniet

Arnhem Angus staat voor goed, eerlijk rundvlees dat lokaal en duurzaam wordt geproduceerd, van koe tot op het bord. Arnhem Angus is (h)eerlijk en duurzaam lokaal rundvlees uit Arnhem

Bij Arnhem Angus draait alles om de liefde voor puur en lokaal geproduceerd vlees. Onze toewijding aan kwaliteit begint bij de bron: door lokaal op boerderij de Koningspleij Arnhem Angus te houden wordt de kringloop van het melkveebedrijf verder rond gemaakt. De melkkoeien krijgen ieder jaar een kalf zodat ze melk blijven geven.Hier wordt met passie gezorgd voor onze Arnhem Angus-runderen, die opgroeien in een natuurlijke en gezonde omgeving. Het resultaat is vlees van ongeëvenaarde kwaliteit dat met liefde wordt grootgebracht.

Van boerderij naar jouw tafel

Wij geloven in de kracht van lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel. Daarom brengen we onze Angus-producten rechtstreeks naar jou toe, met minimale tussenpersonen. Ons vlees wordt direct na de slacht diep ingevroren om de versheid te behouden en de smaak te perfectioneren. Het wordt dan zorgvuldig verpakt en koel bij je thuis bezorgd, zodat je kunt genieten van de beste kwaliteit vlees, op jouw gemak.

 

Bij Arnhem Angus draait alles om het creëren van een unieke smaakbeleving voor jou, je familie en vrienden. Of je nu ons vlees thuis wilt proeven of wilt genieten van een onvergetelijke maaltijd in een van onze partnerrestaurants, we nodigen je uit om de pure, lokale en ongeëvenaarde smaak van Arnhem Angus te ontdekken.

Kom dichter bij de oorsprong van je voedsel en ervaar de passie voor puur en lokaal geproduceerd vlees bij Arnhem Angus. Bestel vandaag nog en laat ons de smaak van kwaliteit bij jou brengen.

Gekoeld bezorgd Direct ingevroeren voor het beste resultaat
Lokaal Puur en eerlijk vlees
Eet & geniet Van melk tot op je bord, dat proef je!
Bavette

Proef Arnhem Angus in Toprestaurants

Onze Angus-producten zijn niet alleen beschikbaar voor thuis, maar je kunt ook de gastronomische ervaring van Arnhem Angus beleven in enkele van de beste restaurants in de regio. We zijn trots op onze samenwerking met gerenommeerde eetgelegenheden die onze passie voor hoogwaardig vlees delen. Hier kun je genieten van een culinaire reis, bereid door topchefs die weten hoe ze onze Angus-producten tot hun recht kunnen laten komen op je bord.

Restaurant Fortvier
Lokaal, eerlijk en met aandacht. Daar houden we van bij FortVier. Geen fratsen, maar pure smaken met een beleving.
Een Mooie Dag
Onze koks koken uitsluitend met verse ingrediënten die wij zoveel mogelijk uit de streek halen. In onze menukaarten vind je diverse broodjes, soepen, salades, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
Landgoed Rhederoord
Onze Chef neemt je mee op een ware ontdekkingsreis naar het mooiste wat de streek te bieden heeft aan biologische producten, in al hun puurheid verwerkt tot hedendaagse, stoere en eerlijke gerechten.

Wij zijn trots op onze partners

F&ijnen BV | KvK: 80504868

© 2023 Website van DLV Advies